Ajornades totes les proves d’oposicions a la Comunitat Autònoma convocades per als propers 30 dies

Nota informativa GOIB 11/03/2020. Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització

L’EBAP informarà de la nova data dels exàmens ajornats al més aviat possible

En línia amb les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització anuncia que queden ajornades totes les proves d’oposicions als cossos de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que estan convocades per als propers 30 dies i durant el temps que sigui precís.

Actualment, les Illes Balears es troben en una fase de contenció simple, no reforçada. Tot i així, per responsabilitat, s’ha decidit extremar les mesures pel fet de ser una comunitat insular, sempre seguint criteris tècnics i en consens amb el Govern de l’Estat.

Les proves ajornades són les següents:

– 1er examen al Cos auxiliar (previst per al 21/3/20), al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Formentera

– 1er examen al Cos de gestió (previst per al 4/4/20), al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa

*El 2n examen al Cos administratiu (previst per al 25/4/20), es manté a la data prevista.

La Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui suposar a les persones aspirants. En cada cas, l’EBAP informarà sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.